Met een app  creëer je beleving bij je doelgroep​​

Eigen 
​CMS!

Weet je welk medium jouw doelgroep altijd binnen handbereik heeft? Juist… de smartphone! Maak daar gebruik van. Met een app ben je direct onder de aandacht en creëert je interactie. Stel je eigen app samen uit tal van modules, elk met zijn eigen functionaliteit. Eenmaal gebouwd, kun je zelf je app eenvoudig aanvullen en actualiseren.
Wij bouwen apps voor elke branche en elk budget.
 

Waarom kiezen voor een app?

  1. Managing Director
  2. Managing Director
  3. Managing Director
  4. Managing Director

snelle applicatie

offline volledig toegankelijk

interactieve user-interface

goede beveiligingsfunctionaliteiten

integratie met andere apps

stabiele gebruikservaring

pushberichten versturen

Voor iedere doelgroep een passende app

Een app is jouw digitale visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat een app volledig op jouw stijl aansluit. Dat maakt iedere app uniek. Apps kun je voor talloze doeleinden inzetten.
​Intussen bestaat er al een breed en aantrekkelijk scala aan apps.

Business app

Event app

Sport app

Klanten worden steeds mobieler, speel dus in op deze trend. Deel relevant nieuws over jouw bedrijf of dienst direct met je klanten ​op hun desktop, tablet of smartphone. De toegevoegde waarde van een business app zorgt ervoor dat jouw informatie snel en duidelijk aankomt.
Dit is dé perfecte informatiebron voor elk event. Hou bezoekers op de hoogte van het programma, de laatste nieuwtjes, de locatie, etc. Bezoekers kunnen zich via de app aan- of afmelden en direct betalen. Apps zijn de perfecte ondersteuning voor elk event.    
Hou leden, supporters en sponsoren op de hoogte van het laatste nieuws over jouw club, de uitslagen, rangen en standen, opstellingen en nog veel meer. Door je app te laten sponsoren, genereer je extra inkomsten voor de clubkas!

Media app

Horeca app

School app

Een onmisbare informatiebron voor leerlingen, ouders en leerkrachten. Roosters, klassenfoto’s, relevante informatie, plaats ze allemaal in de school app. Ouderbijdrage of een schoolreisje betalen? Met de schoolapp is het snel en veilig geregeld.    
Met een media app zijn jouw lezers als eerste op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Pushberichten gaan – heet van de naald – direct naar je lezers. Door toevoeging van interactie, video en geluid creëer je nog meer beleving en betrokkenheid bij je doelgroep.    
Een gezellig avondje uit begint al bij je app. Gasten kunnen vooraf de kaart bekijken, direct reserveren of een review plaatsen via je app. Vaste gasten kunnen profiteren van aanbiedingen of kortingen. Jouw horeca app is dé tool voor het genereren van binding met je gasten.    

Staat jouw branche er nog niet tussen? Bel of mail ons.

Heldere tarieven

Door gebruik te maken van eerder ontwikkelde modules kunnen wij jouw app snel realiseren en de kosten laag houden. ​
Apps zijn er voor iedereen; ook voor jou. Snel, betaalbaar en toegankelijk.

Hosting-abonnement

59

euro / maand

maandelijks gefactureerd
of

600

euro*

jaarlijks gefactureerd

Om je app in de diverse stores te plaatsen is een developeraccount nodig. Deze jaarlijkse kosten zitten in de abonnementsprijs.

Je start pas met betalen voor je abonnement op het moment dat de app live gaat in een van de stores.

Maandelijks opzegbaar
* geen restitutie mogelijk bij voortijdige beëindiging.

App laten maken

65

euro / uur

Jij bepaalt zelf welke modules je wilt gebruiken voor jouw app.

Wij bouwen vervolgens de app met de look and feel van jouw  bedrijf en zorgen ervoor dat deze probleemloos werkt. In de AppPreviewer (CMS) kan je zelf je app bekijken, aanvullen, corrigeren, foto's toevoegen en
​push-berichten versturen, etc.


Wij zorgen voor plaatsing in de stores.