Heldere en effectieve vormgeving

over Pubapp

Katya Kholyapina

Henk van de Wall

Steeds weer zie ik dat online en offline media elkaar perfect aan kunnen vullen. Door onze ervaring kunnen wij makkelijk schakelen en onze klanten goed adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van online en offline media. Consumenten worden steeds mobieler en wij doen graag mee aan deze trend.
Vormgeven? Ik doe niets liever. De uitdaging om de boodschap van mijn klanten te vertalen in een effectieve vormgeving, geeft mij elke keer weer een enorme kick.
​De toevoeging van digitale magazines en apps aan ons dienstenpakket, heeft een nieuwe dimensie gegeven aan onze creativiteit.
Wij zetten niet alleen onze kennis en vaardigheden in om voor jou het beste resultaat neer te zetten, maar ook een flink verleden waarin de meest uiteenlopende ervaringen te vinden zijn. Dit betekent dat wij u een ruime en gevarieerde dienstverlening kunnen bieden.
Je kunt bij ons terecht voor:

 1. Vormgeving
  Heldere en effectieve vormgeving voor alles wat gedrukt, geprint of digitaal gepubliceerd kan worden.
 2. Illustraties
  Pakkende illustraties versterken uw communicatie. Ze kunnen sfeer of emotie oproepen en kunnen bepalend zijn of bezoekers blijven of weggaan.
 3. Fotografie
  Bedrijfsreportages, portretfotografie, story-telling of productfotografie; wij verzorgen fotografie met de focus op creativiteit en kwaliteit.
 4. Animaties
  Onze animaties verbeelden elke boodschap op een professionele, visueel aantrekkelijke manier. Zo enthousiasmeert en overtuigt ​u de kijker.
 5. Videomarketing
  Videomarketing is een dynamische en effectieve manier van communiceren. Met een groot en meetbaar bereik is het dé trend voor de komende jaren.
 6. Redactie
  Wij staan voor een krachtige regie tijdens de contentproductie, een herkenbaar ritme in jouw media en een redactioneel format dat scoort.
 7. Infographics
  Complexe informatie op een heldere manier inzichtelijk maken? Onze infographics zijn een toegevoegde waarde voor jouw media.
 8. E-books
  De e-reader is voor menigeen een vaste ‘reisgenoot’. Onze ruime ervaring staat garant voor de productie van hoogstaande e-books.
 9. Copywriting
  Onze tekstschrijvers slaan bruggen tussen jou en je doelgroep. Gericht op effect weten zij iedere boodschap helder te verwoorden.
Pubapp is lid van Conn-x-e, het leukste ondernemersnetwerk van Nederland. Wij maken graag en veelvuldig gebruik van het talent, de kennis en de ervaring van andere leden. Zij vullen, waar nodig,  onze diensten aan en zorgen voor kwaliteit en continuiteit.